a
ADDRESS 125 A AVENIS 125

MOTO MEJTSKÝ

R1

Oba modely jsou ideálním řešením pro každého, kdo hledá hbitý a praktický skútr pro každodenní dojíždění. Pojítkem těchto dvou modelů je motor poskytující silný točivý moment při nízkých až středních otáčkách pro rychlou akceleraci a přitom optimální spotřebu paliva a nízké emise splňující normu Euro 5.

Suzuki oznamuje, že dva nové skútry Address 125 a Avenis 125 budou v Evropě dostupné v říjnu 2022.

Address 125 je nejprodávanějším modelem ve své třídě v Indii a od roku 2007 se ho prodalo více než 4 miliony kusů. Jednoválcový, vzduchem chlazený motor o objemu 124 cmvyužívá technologii Suzuki Eco Performance (SEP) k optimalizaci výkonu motoru pro vytvoření  rovnováhy mezi spotřebou paliva (52,6 km/l dle zkušebního cyklu měření emisí WMTC) a výkonem. Stylový design se vyznačuje ladnými tvary přerušovanými atraktivními liniemi  a chromovanými prvky. Svisle umístěné LED světlomety a LED poziční světla slouží nejen k lepší viditelnosti, ale také k umocnění jeho klasického vzhledu. Velký analogový rychloměr s digitálním displejem a indikátorem Suzuki Eco Drive pomáhá jezdci při jízdě šetřit palivo. Dlouhé, ploché a dobře polstrované sedadlo a prostorná podlaha jsou navrženy pro pohodlnou jízdní pozici jezdce i spolujezdce. Větší pohodlí je také optimalizováno pomocí praktických funkcí, včetně úložného prostoru pod sedadlem s dvěma háčky, přední levé kapsy a zásuvky USB.

Avenis 125, který debutoval v Indii v únoru tohoto roku, je již úspěšný svými prodejními výsledky. Jedná se o model s lehkým podvozkem, krátkým rozvorem a sportovním vzhledem pro rychlou, svižnou a plynulou jízdu. Tento model  používá stejný motor s nízkou spotřebou paliva a točivým momentem jako Address 125. Avenis svým agresivním vzhledem, zdůrazněným klínovitou zadní částí, nahoru vedeným tlumičem výfuku, LED světlometem a LED kombinovaným zadním světle, což podtrhuje i dvoubarevný design skútru. Dalším klíčovým prvkem je plně digitální přístrojový panel s LCD obrazovkou s jasným a intuitivním uspořádáním. Na displeji je indikátor Suzuki Eco Drive Indicator, který se rozsvítí, když jezdec využívá jízdního režimu pro úspory paliva. Pro pohodlí jezdce má model kromě funkcí, které má Address 125, také jedinečné praktické přední přihrádky, jako je úložný prostor pod sedadlem s dvěma háčky, levá přední kapsa a zásuvka USB.

 

MOTO MEJTSKÝ

Jsme autorizovaný prodejce a servis motocyklů značek SUZUKI a YUKI. Provádíme autorizovaný záruční i pozáruční servis motocyklů.

Kontakty

Pondělí - Pátek: 09:00 - 17:00 Sobota: 09:00 - 11:30
Okrouhlá 53, 473 01 Nový Bor
+420 602 625 622
info@suzukimejtsky.cz